×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Superstjärnan om att spela i Liquid: "De är trevligare mot varandra"

1
Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis beskriver skillnaden mellan Virtus Pro och Team Liquid under IEM Cologne.
Bänkade Virtus.pro-stjärnan Mareks "YEKINDAR" Gajinskis spelar som inhoppare i Team Liquid under IEM Cologne. Nu berättar han hur skönt det är att spela med det nordamerikanska laget.

Det var under presskonferensen i IEM Cologne som YEKINDAR delade med sig av skillnaden mellan att spela med ett NA-lag i jämförelse med lag från CIS-regionen.

- Det är en enorm skillnad i mentalitet, ja. Jag kände det direkt, eftersom människor här litar mer på sina individuella skickligheter. De är också trevligare mot varandra, säger YEKINDAR under presskonferensen.

- Jag hade en "professionell" miljö i VP, vi var som robotar, lagkamrater som var tvungna att vinna", tillägger YEKINDAR och beskriver att han känner sig mer avslappnad och mindre "pumpad" tillsammans med Liquid.

Stjärnan pratade även om hur den nordamerikanska scenen gick in i en dvala i samband med Covid-19-pandemin och dess tillförda online-era. Han understrycker dock att spelare som Nick "nitr0" Cannella och nya coachen Damian "daps" Steele har gått in hårt för att komma ikapp och preppa laget inför turneringen.

- Vi jobbade i 14 timmar på att förbättra vårt spel. Vi måste spela bra nu. Om vi spelar dåligt kommer jag att bli besviken, avslutar YEKINDAR.

Liquid sätts på prov med den nya uppsättningen mot Team Spirit i gruppspelen av IEM Cologne ikväll med schemalagd start klockan 19:30.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..