×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Apeks värvar Team Liquid-stjärnan — blir nawwks nya lagkamrat

2
Major-vinnaren Richard "shox" Papillon blir Tim "nawwk" Johanssons nya lagkamrat i Apeks.
Den norska organisationen Apeks värvar den franska veteranen Richard "shox" Papillon från Team Liquid. Det meddelade organisationen under gårdagen genom ett pressmeddelande.

30-åringen utgör tillsammans med den litauiska talangen Justinas "jL" Lekavicius lagets ersättare för Hugo "chawzyyy" Gunther och Asger "AcilioN" Larsen som bänkades för en månad sedan. Utöver nyförvärven på spelarsidan presenterade Apeks så sent som förra veckan också att man tagit in den polska legendaren Jakub "kuben" Gurczyński som coach.

— Efter en tung vårsäsong insåg vi att vi var tvungna att göra förändringar i laget. Vi gjorde mycket research på marknaden för att hitta rätt personer så att vi kan nå våra ambitiösa mål, säger Anders Kjær, Head of Esports på Apeks i pressmeddelandet.

— Det har varit mycket diskussioner och möten, men vi är oerhört nöjda med värvningen av både jL och shox, men även kuben som coach. Denna kombination ger oss hunger och erfarenhet – vilket är något vi behöver i laget.

Fransmannen är en av världens mest erfarna spelare och har spelat professionell Counter-Strike sedan 2006. Under sin karriär har shox bland annat vunnit Majorn på Dreamhack Winter 2014 och radat upp ett antal stora turneringsvinster med Team Vitality och G2 Esports.

Senast kommer shox från en mindre lyckad sejour i Team Liquid där ett tufft spelschema kombinerat med intensiv pendling mellan Frankrike och USA blev för mycket.

Apeks är nu:
Joakim "jkaem" Myrbostad
Martin "STYKO" Styk
Tim "nawwk" Jonasson
Justinas "jL" Lekavicius
Richard "shox" Papillon

Jakub "kuben" Gurczyński (coach)

Artikelbild: Pressbild/Apeks och Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..