×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Franska stjärnan öppnar upp om misslyckandet i Liquid: "Hade inget hem i USA"

1
Richard "shox" Papillon: "Det var ett stort slag för mig och min familj."
CS-veteranen Richard "shox" Papillon öppnar upp kring bänkningen i Team Liquid och framtiden i ett pressmeddelande.

Fransmannen bänkades under förra veckan tillsammans med Eric "adreN" Hoag. Nu letar både organisationen samt spelarna efter nya möjligheter.

I profilens långa pressmeddelande skriver han om de senaste 6 månaderna han spenderat med Team Liquid och anledningarna till de val som gjorts.

shox skriver att han hade stora planer inför den nordamerikanska framtiden både professionellt samt privat där hans "amerikanska dröm" skulle komma i uppfyllelse tillsammans med sin fru och hans barn.

"Vi startade processen med hjälp av Liquid för att få visum för att kunna bo på amerikansk mark, vi ringde, tog information och startade processen med skolan för vår småtting, vi besökte denna skola, meddelade den franska skolan där han studerar för att göra denna övergång så smidig som möjligt. Vi besökte också flera lägenheter som vi skulle behöva flytta in i när det väl var dags. Och naturligtvis informerade vi hela vår krets om denna livsförändring", skriver shox.

Proffset fortsätter i texten med att allt såg lovande ut och att familjen var redo för det amerikanska äventyret men att förändringar kring turneringar flyttats eller ändrats mellan USA och Europa som skapade visumproblematik, extra resor och en hög med stress.

"Som ett resultat, mitt under säsongen, var det ett stort slag för mig och min familj eftersom detta amerikanska liv inte kommer att se dagens ljus som planerat, åtminstone inte förrän kanske oktober 2022.", berättar shox.

Han beskriver hur han hamnade i ett liv med amerikanskt schema, i Frankrike. Sena nätter, överfullt CS-schema och att konstant vara på fot mellan bootcamps, turneringar eller pressträffar.

"Jag insåg också att från början av januari fram till Majorn var jag bara hemma cirka 25 dagar , hälften av dem var på amerikansk arbetstid så från 19.00 till 02.00 eller 03.00. Den mänskliga aspekten som kräver en balans i mitt liv som jag inte haft på 6 månader, valet att sätta mig på bänken var oundvikligt i mina ögon."

shox beskriver hur bänkningen har hjälpt honom att ta tid för sig själv, familjen, sport och psykologisk vila.

"Jag kan redan börja känna fördelarna och jag tänker fortsätta i den här riktningen för att bli uppfylld i mitt liv men också för att vara redo till 200% för mitt nästa kapitel med ett nytt lag."

I slutet av pressmeddelandet tackar shox sina Liquid-kamrater för alla stunder tillsammans och alla minnen som de skapat trots den hektiska perioden för fransmannen. Han avslutar med att han utforskar nya möjligheter för framtiden.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..