×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Officiellt: Polska legendaren presenterad som coach för norska organisationen

1
Virtus Pro-legendaren Jakub "kuben" Gurczyński kliver in i Apeks som huvudcoach.
Ikoniska CS-veteranen och Virtus.pro-legendaren Jakub "kuben" Gurczyński blir norska Apeks huvudcoach. Detta avslöjar organisationen i ett pressmeddelande.

Polackens legendariska erfarenheter som både spelare och coach har genom historien uppvisats gång på gång, med mest anseendevärda tiden som coach för VP:s glansdagar. Nu gör kuben entré i Apeks med ett tydligt mål i siktet.

"I början vill jag fokusera på att komma överens med alla spelare och tränarstaben, samt att känna dem bättre individuellt. Apeks är definitivt ett lag vars fulla potential inte har släppts lös ännu. Jag vet att ledningen förväntar sig mer disciplin och ordning, och jag garanterar att det kommer till laget.", kommenterar kuben efter flytten.

Även två nya spelare ska presenteras i Apeks-femman inom kort då RMR-kvalen endast är en vecka bort. Trots en hektisk kommande period inför kvalen vill kuben göra en långtidssatsning med laget.

"Mitt huvudmål är att etablera och behålla en stark teamkultur och grunder som kan vara långsiktigt och hjälpa teamet att nå sina mål snabbare. Att kvalificera sig till en Major är självklart ett långsiktigt mål som alla lag drömmer om, men jag tror att med en sådan blandning av skickliga och erfarna spelare, såväl som hjälpsam ledning, kommer vi att uppnå det snabbare än alla förväntar sig.", avslutar kuben.

Apeks ser i skrivande ut som följer:

Artikelbild: Alex Maxwell/Dreamhack
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..