×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis-stjärnan om det hårda arbetet bakom vårens succé: "Inte hunnit köpa möbler till min nya lägenhet"

1
Benjamin "blameF" Bremer berättar om sin stenhårda satsning under våren.
Inför vårsäsongen stuvade det danska storlaget Astralis om rejält i sin Counter-Strike-femma. I november förra året togs Benjamin "blameF" Bremer och Kristian "k0nfig" Wienecke in och i februari signade laget Asger "farlig" Jensen till AWP-positionen.

Efter en trög start på säsongen avslutade Astralis med flera starka resultat. Laget kom tvåa i Pinnacle Cup Championship i Lund och säkrade en delad tredjeplats i både Roobet Cup och IEM Cologne.

Den spelare som utmärkt sig mest för Astralis är nyförvärvet blameF. Under våren har 25-åringen gått från klarhet till klarhet och flera gånger ensam varit den som burit danskarna under matcherna. I en intervju med den ryska nyhetssajten Escorenews förklarar blameF att det är hårt arbete som ligger bakom framgångarna.

— Jag tror att det är för att jag grindar så mycket, säger han.

— Det har ärligt talat varit utmattande, de senaste månaderna har jag spelat så mycket Counter-Strike varje dag. Jag köpte en lägenhet för tre månader sedan och jag har fortfarande inte köpt en enda möbel till lägenheten för att jag spelat så mycket.

I intervjun berättar blameF också att säsongens vändpunkt kom efter lagets undermåliga insats i IEM Dallas i början av juni. Laget lyckades inte ta sig vidare ur gruppen utan åkte ut efter förluster mot Team Vitality och G2 Esports.

— Vi hade ett stort samtal efteråt eftersom vi rest i 15 timmar bara för att förlora allting. Jag sade min åsikt om hur jag tyckte att vi skulle förändra laget och hur vi skulle ändra lagets struktur och vi ändrade sättet vi spelade på på flera sätt, säger blameF.

— Efter det började vi att spela bättre. Det har sett bättre ut på sistone.

Astralis kliver in i höstsäsongen nästa vecka när Blast Premiers gruppspel kickar igång. Laget möter Ninjas in Pyjamas i säsongspremiären i en match som är schemalagd att spelas klockan 14:00 den 19 augusti.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..