×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

RuStY ute ur Gamerlegion — endast en svensk kvar i laget

1
Gamerlegion är verkligen inte ett svenskt lag längre. Nu återstår bara en svensk spelare.
Gamerlegion har under de senaste åren stått väldigt högt på sverigerankingen. Detta med deras konstanta resa runt topp 30 i världsrankingen samt att de var tre svenskar i laget. Men nu är det endast en svensk kvar.

Detta i och med att de valt att släppa deras IGL, Alfred "RuStY" Karlsson. Den svenska ledaren har varit en del av organisationen i nästan tre år, allt från deras helsvenska lineup fram till idag. 24-åringen är nu istället free agent och är alltså inte knuten till ett kontrakt.

Detta är andra svenska spelaren som Gamerlegion valt att släppa under en kort tid. För bara två veckor sedan valde laget att bänka AWP-spelare Sean "eraa" Casido Knutsson. Den enda svensken som nu är kvar är Isak "isak" Fahlén.

Gamerlegion
Isak "isak" Fahlén
Patrik "Zero" Žúdel
Ivan "iM" Mihai

Ashley "ash" Battye (coach)
Sean "eraa" Casido Knutsson (bänkad)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..