×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Gamerlegion bänkar eraa — endast två svenskar kvar i linan

1
Gamerlegion har inte längre en kärna på svenska spelare. Detta efter att Sean "eraa" Casido Knutsson blivit placerad på bänken.
Gamerlegion har under de senaste åren hoppat upp och ner på rankingen. Under denna säsongen så var de tydliga målet att lyckas kvala till PGL Major Antwerp. Något de inte lyckades med utan de gick istället 0-3 i kvalet.

De har därför valt att nu göra en ändring till sin laguppställning. Lagets svenska AWP-spelare har nu blivit bänkad. Sean "eraa" Casido Knutsson gick med i laget 2020 och har under tiden vunnit ett par online-turneringar.

Lagets svenska manager, Igor Bornebusch, skriver i ett pressmeddelande att resultatet under majorkvalet var den stora anledningen: "Det var självklart att vi var tvungna att ändra på något, resultatet under RMR:n var brytpunkten. Vi behöver lite frisk luft i projektet för att klättra i rankingen och bli bättre som ett lag igen".

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..