×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

LNZ och eraa hoppar in i Young Ninjas – vann akademiligans öppningsmatch

1
Linus "LNZ" Holtäng och Sean "eraa" Knutsson kompletterar Young Ninjas i Weplay Academy League.
Under gårdagen drog sommarens säsong av Weplay Academy League igång. Den här säsongen ställer två helsvenska femmor upp i form av Young Ninjas och nysignade 00Prospects. Utöver de helsvenska femmorna spelar också Peppe "Peppzor" Borak och hans Fnatic Rising i ligan.

För ett par veckor sedan meddelade Ninjas in Pyjamas att Kalle "Ro1f" Johansson och Adrian "7EMPORARY" Mehrara får lämna akademilaget. Vilka spelare som ska ersätta duon har ännu inte kommunicerats men när YN äntrade servern i gårdagens öppningsmatch i WAL var det med Linus "LNZ" Holtäng och Sean "eraa" Casido Knutsson i femman.

Formellt sett lämnade LNZ Young Ninjas i april men sedan dess har 19-åringen agerat inhoppare i laget under både Elitseriens slutspel och förra säsongen av Weplay Academy League. Vad gäller eraa var gårdagens match hans första i Young Ninjas-tröjan. I juni lämnade eraa Gamerlegion efter två år i laget.

Det är i skrivande stund oklart om duons inhopp i Young Ninjas är tillfälligt eller om de båda spelarna är aktuella för spel i laget under en längre period. Svenskarna vann gårdagens öppningsmatch mot OG Academy med 16-12 på Inferno. eraa toppade scoreboarden med 23 kills.

För 00Prospects blev det förlust i lagets debutmatch efter 7-16 på Mirage mot Team Spirit Academy. Fnatic Rising spelar sin första match i akademiligan på måndag nästa vecka då man ställs mot Eternal Fire Academy.

Young Ninjas ställer upp med följande femma i WAL:
Erik "ztr" Gustafsson
Max "maxster" Jansson
Adam "adamb" Ångström
Linus "LNZ" Holtäng
Sean "eraa" Casido Knutsson

Artikelbild: Daniel Sandström och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..