×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Team Liquid-stjärnans fina gest — donerar sina vinstpengar till cancerforskning

1
Jacky "Stewie2K" Yip donerar sina intäkter från kommande streams och turnering till välgörenhet.
Team Liquids stjärnspelare Jake "Stewie2k" Yip har utlovat sina intäkter från kommande iBUYPOWER Masters till välgörenhet.

CS-ikonen meddelade världen på Twitter att hans intäkter från eventet som även kommer sändas på hans Twitch-kanal kommer att doneras till St. Jude Children's Hospital i kampen mot cancer.

Trots förlusten i Majorn har Stewie2K lyckats vinna folkets hjärta med beslutet om att stödja cancerforskningen. Under iBP-turneringen kommer han spela i det temporära laget Kings of Content med bland andra Vincent "Brehze" Cayonte och Gabriel "FalleN" Toledo.

Eventet började den 11:e november och kommer fortsätta till den 14:e november. Intressenter uppmanas av stjärnan att titta in och bidra till den goda saken i kampen mot cancer.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..