×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

WoW-guildens fina gest till lagkamratens cancer-sjuka fru

1
En World of Warcraft guild har fått mycket positiv uppmärksamhet från hela spel-communityt genom att skicka ett "care-package" till den cancer-sjuka frun av en av deras medlemmar.
Efter att en av medlemmarna i World of Warcraft guilden Mad Lads fru legat på sjukhus för cancer-behandling så bestämde sig gruppen för att göra något fint och de skickade ett "care-package" för att visa sitt stöd.

Användaren cashinginmyonetime delade en bild på det fina paketet hans sjuka fru fått skickat till sig av hans WoW-guild. I paketet fanns flera fina lappar med personliga hälsningar från medlemmarna tillsammans med saker som snacks, leksaker till barnen och presentkort på mat.

På en av lapparna står det "Du kanske inte känner oss men du har en hel guild som hejar på dig! Vi kan tänka oss att vägen framför er ser läskig ut men vi är säkra på att du kommer sparka Leukemins rumpa."


Videokälla: Blizzard Entertainment

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..