×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

CS-lagens fina gest — donerar över en miljon till krigets offer i Ukraina

1
Medlemmarna i Louvre-avtalet tillsammans med ESL gick samman för att donera till katastrofhjälpsorganisationer i den rådande invasionen av Ukraina.
Medlemmar i Louvre-avtalet, en del av ESL:s samarbetande elitlag i CS:GO, har gått samman och donerat över 1 miljon kronor till organisationer som bidrar med katastrofhjälp i bland annat den rådande invasionen av Ukraina.

Bland lagen som är medlemmar i avtalet är det danska stjärnlaget Astralis som delade nyheten på sin Twitter.

"Idag har medlemmar av Louvre-avtalet gått samman i att samla ihop en donation på ~1.2 miljoner kronor till katastrofhjälpsorganisationer som stöttar offer i den ryska invasionen av Ukraina."

"Den insamlade summan kommer doneras till nyckelorganisationer i katastrofhjälp som FN:s flyktingkommissariat, Läkare utan gränser, Amnesty International och Röda Korset."

"Detta initativ är tillskott från donationer och aktiviteter som individuellt genomfördes av ESL och samarbetande lag."


Detta historiska avtal förlängdes tidigare i januari som vi på Fragbite rapporterade om. Här kan du även läsa mer om överenskommelsen och dess medlemslag.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..