×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike

CS-lagens fina gest — donerar över en miljon till krigets offer i Ukraina

1
Medlemmarna i Louvre-avtalet tillsammans med ESL gick samman för att donera till katastrofhjälpsorganisationer i den rådande invasionen av Ukraina.
Medlemmar i Louvre-avtalet, en del av ESL:s samarbetande elitlag i CS:GO, har gått samman och donerat över 1 miljon kronor till organisationer som bidrar med katastrofhjälp i bland annat den rådande invasionen av Ukraina.

Bland lagen som är medlemmar i avtalet är det danska stjärnlaget Astralis som delade nyheten på sin Twitter.

"Idag har medlemmar av Louvre-avtalet gått samman i att samla ihop en donation på ~1.2 miljoner kronor till katastrofhjälpsorganisationer som stöttar offer i den ryska invasionen av Ukraina."

"Den insamlade summan kommer doneras till nyckelorganisationer i katastrofhjälp som FN:s flyktingkommissariat, Läkare utan gränser, Amnesty International och Röda Korset."

"Detta initativ är tillskott från donationer och aktiviteter som individuellt genomfördes av ESL och samarbetande lag."


Detta historiska avtal förlängdes tidigare i januari som vi på Fragbite rapporterade om. Här kan du även läsa mer om överenskommelsen och dess medlemslag.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..