×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Majorrykte: Blast har ansökt om att arrangera 2023 års första Major

2
Den populära turneringsarrangören uppges ha ansökt om att få arrangera sin första Major.
Den danska turneringsarrangören Blast har ansökt om att få arrangera en Major under nästa år. Det rapporterar nyhetssajten Jaxon.

Blast grundades år 2016 och är främst kända för att arrangera sina säsonger av turneringen Blast Premier där flera av världens främsta lag deltar. Blast har hyllats för sina produktioner och fans har länge uttryckt en önskan om att se bolaget arrangera spelets viktigaste turnering.

Utöver Blast rapporterar Jaxon att det kinesiska bolaget Perfect World också ansökt om att få arrangera en Major under 2023. Perfect World ger ut den kinesiska spelversionen av Counter-Strike men har också arrangerat stora turneringar i spelet. Om Perfect World väljs ut som arrangör skulle det tyda på att Majorn arrangeras i Asien.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..