×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Blast-chefen öppnar för Major: "Kommer låta världen veta när vi är redo"

1
Blast-chefen Charlotte Kenny ser fram emot att hålla en Major.
Blast Premier håller några av världens största CS-turneringar. Nu menar Blast-chefen Charlotte Kenny i en intervju med Pley att intresset för att hålla en Major ligger högt hos organisationen.

Intervjun hölls under Blast Premier Spring Finals i Lissabon där bland annat frågan om och när Blast skulle hålla i en Major.

"Det är en intressant fråga. Vi får alltid massor av kommentarer om vi är intresserade av att vara värd för en Major eller inte. Bara för att skingra alla rykten; Blast är alltid intresserad av att vara värd för en Major", svarar Charlotte Kenny om Blast skulle vara redo att hålla i en Major.

"Det som är viktigt är att vårt community vill ha en Major hos Blast, så att vi kan se till att det är den bästa Majorn någonsin och att den passar in i vår strategi... När tiden är mogen kommer vi att göra en Major.", tillägger Charlotte Kenny i intervjun.

Kring frågan om nästa års Major-budgivning och vare sig Blast gett sig in i den eller ej vill Charlotte Kenny inte gå in på specifikt men gör det klart och tydligt att världen kommer att veta när Blast är redo.

"Vi kommer låta världen veta när vi är redo att hålla en Major", tillägger Charlotte Kenny.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..