×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brasilianska fansens Major-vädjan: "Snälla byt datum"

1
Flera brasilianska fans tvingas välja bort Majorn för att skriva prov.
Igår kväll meddelade turneringsarrangören ESL och speltillverkaren Valve att höstens CS:GO-major kommer att hållas i Rio de Janeiro i Brasilien. Landet är en av världens största CS:GO-nationer med väldigt passionerade fans och det väntas därför bli en publikfest utan dess like.

För många av de brasilianska fansen blir det dock ingen CS:GO-fest då datumet för Major-finalen krockar med landets nationella högskoleprov (ENEM). Provet är det näst största i världen med över 8 miljoner deltagare landet över och många av de brasilianska fansen kommer därför att vara upptagna på annat håll.

På Twitter överöses ESL med förfrågningar från fansen om att flytta turneringen till ett tidigare eller senare datum. Förutom att Major-finalen krockar med ENEM så noterar många att finalen också krockar med Formel 1-tävlingen Sau Paolo Grand Prix.

"Snälla byt datum för finalen", skriver den brasilianska Twitter-användaren @Picarnia som är en av hundratals brasilianare som vädjar om samma sak.


Major-finalen är schemalagd att spelas den 13 november. Med tanke på att ESL redan börjat sälja biljetter till turneringen är det inte särskilt troligt att det blir några datumändringar.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och Stefan Petrescu/PGL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..