×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplacering för Sverige – här är länderna som spelar mest Counter-Strike

2
Svenskarna är ett av världens mest CS:GO-spelande folk.
Sverige är ett av världens mest CS:GO-tokiga länder. Åtminstone om man får tro statistikverktyget Leetifys rapport om var i världen Counter-Strike har sin spelarbas.

Enligt Leetifys siffror är Sverige det femte största CS:GO-landet sett till antal spelare per capita. Av en miljon svenskar utgör omkring 28 000 personer CS:GO-spelare, vilket innebär att omkring 2,8 procent av Sveriges befolkning spelar Counter-Strike. Bara Estland, Danmark, Finland och Lettland har en högre procentuell andel CS:GO-spelare.

Bildkälla: Leetify
Bildkälla: Leetify


Trots att Sverige är ett av de starkaste länderna sett till spelare per capita utgör svenska spelare totalt bara 2,01 procent av den totala spelarbasen. De länder som har flest spelare totalt är Ryssland, USA, Brasilien, Polen och Tyskland.

Bildkälla: Leetify
Bildkälla: Leetify


Leetifys rapport baseras på en databas där 14 miljoner spelare ingår.

Artikelbild: Mark König/Unsplash och Skärmbild/CS:GO

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..