×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BOMBEN: Sista minuten-ändringen för NIP — dev1ce ersätts av Young Ninjas sniper

1
19-åringen från Young Ninjas blir Nicolai "dev1ce" Reedtz-ersättare i helgens semifinal mot G2.
För bara en stund sen meddelade Ninjas in Pyjamas på Twitter att 19-åringen Love "phzy" Smidebrant från Young Ninjas plockas in i sista minuten för att ersätta Nicolai "dev1ce" Reedtz.

Enligt meddelandet från organisationen ska dev1ce ha mått dåligt den senaste dagen och har blivit rekommenderad av sin läkare att vila och återhämta sig. Stjärnninjan ska vara negativ för Covid-19 efter sitt PCR-test men ska behöva sin vila ändå.

NIP ska spela sin semifinal av IEM Winter mot G2 Esports imorgon och tar därför in Young Ninjas snipern phzy för att ersätta danskens roll i femman.

Matchen för den unga ninjan blir debut på stora scenen och har gjort sig välförtjänt av inhopparplatsen efter starka prestationer i Young Ninjas under årets gång.

Spelaren skriver på sin egna twitter att det är stora skor att fylla men att han är tacksam för möjligheten och att han kommer göra sitt yttersta i stormötet.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Elitserien/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..