×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

FalleN planerar slutet på sin karriär: "Kan inte göra samma sak hela livet"

1
Den brasilianska legendaren öppnar upp om planerna på att avsluta sin karriär.
Få spelare har haft lika framgångsrika karriärer som Gabriel "FalleN" Toledo. Den brasilianska legendarens spelarkarriär sträcker sig över över 18 år och under den tiden har 31-åringen vunnit närapå allt som går att vinna.

I dagarna gästade FalleN esportorganisationen OG:s podcast Monkey Business och öppnade då upp om sina tankar på att avsluta spelarkarriären.

– Du kan inte göra samma sak hela ditt liv, det är omöjligt. Jag har funderat en del på det själv på sistone eftersom jag kommer att sluta någon gång snart, under de kommande ett och ett halvt åren eller något sådant, säger FalleN i podcasten.

– Jag lär mig fortfarande hur jag ska förstå mig själv. Och för mig är det ganska komplicerat, jag har spelat i 17–18 år. Jag har spelat CS i hela mitt liv och det finns ingenting annat som jag kan göra bättre, fortsätter han.

På frågan om FalleN gjort några planer för livet efter spelarkarriären avslöjar han att han funderat på saken och bland annat överväger en karriär som coach.

– Jag gillar verkligen undervisningsdelen av spelet, där jag kan utveckla nya spelare. Jag är verkligen fascinerad av det och har mycket kunskap som jag verkligen vet hur jag ska föra vidare. Jag vet saker som kan göra människor bättre. Det är vad jag gjorde för länge sedan, och kanske kan jag gå tillbaka till det när jag avslutar karriären, säger han.

För närvarande spelar FalleN i Imperial Esports. Efter en svag avslutning på vårsäsongen ryktas det om flera förändringar i laget inför höstens säsong. FalleNs spelarkollega Lincoln "fnx" Lau och lagets coach Luis "peacemaker" Tadeu ryktas bägge två få lämna laget.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..