×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

Legendariska CS-proffset om pensionering: "Det är ett väldigt svårt ämne att prata om"

1
31-årige Gabriel "FalleN" Toledo närmar sig en pensionering från den tävlingsinriktade scenen i CS:GO.
Brasilianska CS-veteranen Gabriel "FalleN" Toledo är nära att gå i pension efter 16 år i den tävlingsinriktade scenen. Detta avslöjade FalleN under presskonferensen under IEM Cologne.

Under presskonferensen berättade FalleN att livet som tävlande proffs slagit hårt mot privatlivet som 31-år gammal och att det är dags att ta ett steg tillbaka från proffslivet och hänga upp matchtröjorna för gott.

- Jag bestämde mig för att spela lite mer. Jag vill spela i kanske ett och ett halvt år, kanske lite mer, men sen räcker det. Jag ska göra andra saker i livet. Det kan vara relaterat till CS, men jag vill njuta av andra saker också. Vi får se hur det går. Det är ett väldigt komplicerat ämne att prata om, säger FalleN under presskonferensen.

Stjärnan avslöjar att relationen med sin fru påverkas av det hektiska livet som proffsspelare och utvecklar vidare.

- Vi har bott tillsammans sedan 2019, och i grund och botten var målet att hålla ihop, men du vet, CS-livet kan vara ganska tufft, och hon tillbringar mer tid ensam än med mig, även om vi bor tillsammans, säger FalleN.

Exakt vad för planer FalleN har i kikarsiktet för sin pensionering från proffslivet återstår att se, men tills dess står han med Imperial Esports redo att ta sig an IEM Cologne med första matchen mot Outsiders med schemalagd starttid klockan 12:15.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL
Videokälla: Pinnacle/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..