×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Transferrykte: Fler ändringar i Imperial – coachen på väg att lämna

1
Luis "⁠peacemaker⁠" Tadeu kan vara på väg ut ur Imperial Esports.
Häromdagen briserade ryktena om att Lincoln "fnx" Lau skulle vara på väg bort från Imperial Esports. Nu kommer ytterligare uppgifter som pekar på att fnx inte är den enda som kan få lämna laget under sommaren.

Enligt nyhetssajten Blix.gg ska också lagets coach Luis "peacemaker" Tadeu vara på väg bort från Imperial. Sajten rapporterar att peacemaker tagit bort referensen till laget på sin Twitter-bio vilket fått rykten att florera, rykten som sajten säger sig fått bekräftade.

peacemaker skrev på för Imperial i februari tidigare i år. Under vårsäsongen lyckades han leda laget till en plats i Antwerpen-Majorn men fick inte möjlighet att personligen delta i Majorn eftersom han blivit tillfälligt avstängd av ESIC.

Under den senare halvan av våren har Imperial Esports resultat varit svagare. De svaga resultaten anges vara anledningen till att organisationen nu vill stuva om i laget.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..