×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve testar klassiska 1.6-kartan – ny operation kan vara på väg

1
CS:GO-utvecklarna uppges ha testat två nya kartor de senaste dagarna.
Under den senaste tiden har CS:GO-utvecklaren Valve testat den klassiska 1.6-kartan Tuscan och wingman-kartan Prime. Det uppger CS:GO-profilen Gabe Follower på Twitter.

Att Valves utvecklare testar nya kartor hör inte till vanligheterna vilket har föranlett en diskussion om vad testerna innebär. Enligt nyhetssajten Win.GG kan testerna vara ett tecken på att det kommer att komma en ny operation till spelet. Nya operations betyder nya kartor och både Tuscan och Prime skulle kunna ingå i en sådan uppdatering.

De två testade kartorna är väldigt olika varandra. Tuscan är en klassisk 1.6-karta som under perioder var väldigt populär bland spelarna. Så sent som i maj släpptes en beta till Tuscan till CS:GO vilket uppmärksammades rejält bland spelarna. Prime är en wingman-karta som, trots att den är designad för 2v2-spel, kräver väldigt mycket av spelarens dator.

Artikelbild: catfood_maps/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..