×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Se nya bilderna på ikoniska kartan — kan släppas till CS:GO i år

2
Nostalgiska Counter-Strike-kartan ser mer än lovande ut under sin makeover av utvecklarna.
Den ikoniska 1.6-kartan Tuscan är en av de mest omtalade kartorna i Counter-Strike och har trots förseningar i beta-releasen fått ge ögongodis till fans världen om efter utvecklare catfoods delade stillbilder från kartan.

Redan tidigare hade två versioner av kartan släppts i sina ofullständiga tillstånd men har sedan dess fått mycket kärlek och omsorg från originalskaparen Colin "brute" Volrath tillsammans med catfood.

I tweeten skriver catfood att utvecklingen har tagit lite längre än förväntat men att de hoppas på att ha ett release-datum för betaversionen av kartan inom kort och delar därefter fyra ursnygga bilder från kartan.

I slutet av 2021 släppte utvecklaren en genomgångsvideo av kartan som mer än tydligt fått sig en rejäl makeover i jämförelse med de släppta bilderna.


Artikelbild: catfood_maps/Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..