×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

karrigan efter segern: "Ingen tvekan om att vi är världens bästa lag"

1
Den danska kaptenen siktar på en Intel Grand Slam i höst.
Faze Clan avslutade vårsäsongen med en historisk vinst i IEM Cologne. Segern innebär att laget vunnit under våren vunnit både säsongens Major och IEM:s storturneringar Katowice och Cologne, en bedrift som inget annat lag klarat av.

Efter gårdagens finalvinst pratade lagets kapten Finn "karrigan" Andersen med CS:GO-sajten HLTV och menade då att laget befäster sin position som världens bästa lag genom segern.

— Vi är det bästa laget i världen när man tittar på resultaten den här säsongen. Fyra troféer till oss, en till Cloud9 och en till Natus Vincere. Det är ingen tvekan om att vi är det bästa laget i världen, säger karrigan.

Efter att Natus Vincere vunnit Blast Premiers säsongsfinaler petade laget ned Faze Clan från toppen av HLTV:s världsranking. Efter gårdagens resultat lär Faze Clan ta tillbaka förstaplatsen, men faktumet att Navi avslutat säsongen starkt gör att karrigan tror att Oleksandr "s1mple" Kostylievs mannar kan bli en utmanare till hösten.

— Jag är superglad över att se Navi prestera på den här nivån hittills med Victor "sdy" Orudzhev. De kommer definitivt tillbaka nästa säsong för att försöka ta förstaplatsen, säger han.

För CS:GO-lagen väntar nu en välbehövd semester. Höstsäsongen kickar igång igen den 19 augusti då Blast Premiers gruppspel inleds.

— Det huvudsakliga målet för nästa säsong är att vinna en Intel Grand Slam. När och hur vi vinner den spelar ingen roll, säger karrigan.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..