×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP tappar superledning — utslagna ur IEM Cologne

1
Det började bra för Ninjas in Pyjamas när de tog sig an MOUZ i lower-bracket finalen men efter en plötslig vändning under andra kartan så började MOUZ rulla och svenskarna stod inte en chans på tredje kartan. Det innebär att de är utslagna ur IEM Cologne 2022.
Trots att Ninjas in Pyjamas ofta underpresterar på Vertigo så var det inte fallet idag och MOUZ kartval gick inte deras väg. Efter en stabil ct-sida hade ninjorna kontroll över matchen, tillsammans med det samt att Ludvig "Brollan" Brolin spelade allt rätt så blev det 16-9 till NIP.

På svenskarnas val Inferno så såg laget väldigt starka ut till en början men efter att ha tagit sig upp till 9-1 så vände det plötsligt och ninjorna tappade runda efter runda. Hoppet levde fortfarande vid sidbytet när NIP gick över till ct men MOUZ fortsatte rulla och det slutade tyvärr med at MOUZ tog hem kartan med 16-12.

Det var en sorglig syn för NIP-fans på Mirage när MOUX fullständigt körde över svenskarna. Det som började så bra på Vertigo fallerade totalt och sista kartan slutade med 16-3 till MOUZ. Det innebär att NIP är ute ur IEM Cologne 2022.


16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..