×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

s1mple bestämmer sig — tar inte en paus från CS:GO

1
Legendaren Oleksandr "s1mple" Kostyliev: "Sommarlovet kommer snart och mycket kan bli löst då."
Efter tidigare övervägande att ta en paus från CS:GO har nu Oleksandr "s1mple" Kostyliev bestämt sig att fortsätta som vanligt.

Detta meddelade stjärnan under presskonferensen på IEM Cologne efter att ha blivit frågad exakt hur planerna ser ut inför den tidigare uttryckta pausen från den tävlingsinriktade CS-scenen. 24-åringen svarade iskallt på frågan under presskonferensen.

- Inga planer. Släpp det. Sommarlovet kommer snart och mycket kan bli löst då, säger s1mple.

Responsen kan direkt innebära att den tidigare problematiken med personpapper, boende och övriga aktiviteter, som stjärnan inte haft tid med till följd av det ryska kriget i Ukraina och coronapandemin, är lösta om inte kommer att lösas sig under spelaravbrottet i sommar.

Med Natus Vinceres nyfunna inhoppare Victor "sdy" Orudzhev som kommit bra in i laget och visat fram fötterna på planen kan även den stabila balansen bidra till den dämpade oron hos s1mple.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..