×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Drömstart för nytillskotten — favoriterna startar starkt i Cologne

1
De nya tillskotten i Heroic och Team Spirit fick en rejält bra start.
Intel Extreme Masters är igång och den första matcherna är färdigspelade. Vi fick där se Jakob "Jabbi" Nygaard göra premiär för Heroic. Det blev också en bra premiär för dansken då laget enkelt kunde vinna mot Sprout med 16-3.

Ytterligare ett nytillskott gjorde premiär i den första omgången, Igor "w0nderful" Zhdanov för Team Spirit. Även där blev det en bra start. Det ryska laget lyckades vinna mot amerikanska Complexity Gaming med 16-11.

Sista matchen i den första omgången blev den jämnaste. MOUZ ställdes mot ett riktigt farligt Pain Gaming. Det var faktiskt brassarna som såg ut att vinna matchen. Trots att de hade en ledning på 15-13 kunde de inte stänga matchen. MOUZ vann istället på övertid.0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..