×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Klart: Copenhagen Flames-stjärnan ersätter refrezh i Heroic

3
Det står nu klart vem som ersätter Ismail "refrezh" Ali i Heroic. In i dansklaget kliver nu unga talangen Jakob "Jabbi" Nygaard.
Under förra veckan stod det klart att Heroic valt att bänka Ismail "refrezh" Ali. Den danska spelaren var en del av laget i mer än ett år och hjälpte dem till två Major-slutspel samt en LAN-vinst under Pinnacle Cup Championship i Lund.

Det hade redan ryktats om vem som skulle ersätta honom och ryktena visade sig stämma. Det blir Jakob "Jabbi" Nygaard som går in laget. Den 18-åriga talangen har under de senaste två åren representerat Copenhagen Flames.

Det danska laget imponerade rejält under fjolårets Major i Stockholm genom att nästan ta sig hela vägen till slutspel. Efter detta var laget när på att signera ett kontrakt med Complexity Gaming. Detta föll dock igenom och laget höll ihop. De verkade tappa lite fart efter detta men under PGL Major Antwerp imponerade igen genom att denna gången ta sig hela vägen till slutspel.

Den lilla organisationen kunde dock inte lyckas hålla kvar spelarna som nu fått enskilda erbjudandet från olika lag. Fredrik "roeJ" Jørgensen och Nico "nicoodoz" Tamjidi gick till Fnatic och nu är då Jabbi klar för Heroic. De enda spelarna kvar i Flames är Rasmus "HooXi" Nielsen och Rasmus "Zyphon" Nordfoss som båda är transferlistade.

Heroic
Casper "cadiaN" Møller
Rasmus "sjuush" Beck
Martin "stavn" Lund
Rene "TeSeS" Madsen
Jakob "Jabbi" Nygaard

Richard "Xizt" Landström (coach)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..