×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

CS-proffsen förvirrade över nya semesterbeskedet: "Vem valde de här datumen?"

1
CSPPA hamnar i blåsväder efter att ha flyttat datumen för nästa års semester.
CS:GO-spelarfacket CSPPA gick igår ut med informationen om att nästa års semester för CS-proffs kommer vara från den 12:e juni till den 9:e juli. Tidigare har den varit från 18:e juli till 14:e augusti. Detta valdes för att dela upp året i två jämnare tävlingssäsonger.

I sin Tweet om beslutet säger facket att de har rådfrågat turneringsarrangörer, spelare, och andra communitymedlemmar. Reaktionerna verkar dock peka åt motsatta hållet: Så gott som alla svar från personer som jobbar med CS på den högsta nivån verkar överraskade av nyheten.

Bland kritikerna finner vi Danny "zonic" Sørensen, som kommenterar att det då bara blir 10 dagar av semester tillsammans med sin familj, ett faktum som många andra spelare också pekar på, däribland Håvard "rain" Nygaard. Fler medlemmar av Faze Clan har också insinuerat att de inte fick veta något, tillsammans med G2 Esports GM och ägare.

Facket använder en WhatsApp-grupp för att kommunicera med de inblandade, där enligt dem även denna fråga har tagits upp. En undersökning av Dust2.us menar att detta är sant. När CSPPA frågade om dessa datum var det fem spelare som svarade postivt, resten svarade inte alls. Det fanns alltså inte något som för facket pekade på att det var någon som inte var tillfreds med förslaget. Att specifikt Faze Clan-spelarna blev så överraskade lär bero på att de inte var tillagda i chatten när frågan togs upp.


Artikelbild: CSPPA/Pressbild

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..