×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: Fnatic signar två nya spelare — tar in duo från danska succélaget

1
Copenhagen Flames-duon blir Freddy "KRIMZ" Johanssons nya lagkamrater.
Fnatic värvar de danska spelarna Fredrik "roeJ" Jørgensen och Nico "nicoodoz" Tamjidi från Copenhagen Flames. Det meddelar organisationen genom ett pressmeddelande idag.


Redan under förra veckan ryktades det om att både roeJ och nicoodoz skulle vara intressanta förvärv för Fnatic efter en tweet från den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov. Även Copenhagen Flames-spelaren Rasmus "HooXi" Nielsen nämndes då som ett troligt förvärv.

nicoodoz och roeJ har spelat ihop i Copenhagen Flames under det senaste året och har under den tiden lyckats etablera laget som en stark utmanare till topplagen. Deras starkaste resultat är från Majorn i Antwerpen då laget lyckades ta en delad femteplats efter att ha slagits ut i kvartsfinalen mot ENCE Esports.

Vem som blir den sista spelaren i Fnatics femma är ännu inte klart. Enligt uppgifter till Fragbite kommer laget troligtvis att ställa upp i Pinnacle Cup Championship nästa vecka med en provspelare men det är ännu inte officiellt vem det blir.

Fnatic är nu:
Freddy "KRiMZ" Johansson
William "mezii" Merriman
Fredrik "roeJ" Jørgensen
Nico "nicoodoz" Tamjidi

Artikelbild: Pressbild/ESL och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..