×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Slutspelsklara: Fnatic säkrar andra raka vinsten med svenska inhopparen

1
Fnatics 2-1-seger mot Sinners garanterar en slutspelsplats i Republeague.
Fnatic säkrar en slutspelsplats i den tredje säsongen av Republeague efter 2-1-vinsten mot Sinners Esports.

Matchen inleddes på Fnatics kartval Mirage och transformerades till ett slakthus när Fnatic inledde med en överlägsen 12-3-ledning på sin T-sida följt av 4 snabba rundor i andra halvan för kartvinsten på 16-3.

Mötet fortsatte på Vertigo och såg Sinners vakna till i matchen med ett jämnare motstånd. Sinners inledde på T-sidan med en knapp 8-7-ledning och lyfte sedan sitt spel i andra halvan för kartans 16-11-vinst.

Fnatics trial-spelare och f.d Dignitas-spelare Ludvig "HEAP" Alonso såg varm ut i kläderna på Vertigo och stod som lagets näst högste fragger bakom AWP-löftet Nico "nicoodoz" Tamjidi.

Matchen avgjordes på Overpass och såg ganska tight ut för Fnatic efter första halvan som T i underläge med 6-9 men vände helt på steken i andra halvan med ett grymt starkt spel med Freddy "KRiMZ" Johansson i spetsen för kartvinsten på 16-11 och därmed matchen.

Vinsten för Fnatic innebär att de cementerat sin slutspelsplats i turneringen medans Sinners står i sina sista chanser redan ikväll mot Forze.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..