×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

xQc öppnar skins för hundratusentals kronor men fattar inte: "Det är hundskit"

1
Få har så tur med skins som Félix "xQc" Lengyel. Den kanadensiska streamern har öppnat skins för hundratusentals kronor men förstår själv inte värdet.
De flesta vet nog känslan av att öppna en låda i CS:GO. Det är lite spännande och man sitter och tänker vad som man skulle göra om man fick ett riktigt sällsynt skin. Men det slutar oftast i samma känsla, besvikelse.

Någon som inte upplever den känslan är dock före detta Overwatch-proffset och numera streamerns Félix "xQc" Lengyel. Han har under den senaste tiden öppnat flera otroligt sällsynta föremål. Allt från en AWP Lightning Strike från första lådan någonsin till en Fire & Ice Karambit Marble Fade.


Det som kanske är mest frustrerande för många tittare är inte hur mycket tur han har, utan faktumet att han inte verkar förstå hur mycket tur han har. I klipp där han öppnar dessa ovanliga föremål så verkar han inte förstå alls hur mycket pengar de är värda.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..