×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Finest hänger på en skör tråd i Republeague — torskade mot Sinners

1
Team Finest riskerar eliminering från turneringen efter 0-2-förlusten mot Sinners.
Team Finest föll kort i sitt möte mot Sinners Esports i den tredje säsongen av Republeague och förlorade med 0-2.

Matchen började på svensklagets kartval Mirage och blev en oväntad barriär när Sinners säkrade en 10-5-ledning i första halvan som CT följt av en snabb slakt för kartans 16-7-vinst.

Kampen fortsatte på matchens andra karta Ancient och blev en rejäl nagelbitare mellan lagen där Finest hade säkrat en knapp 8-7-ledning på sin CT-halva och fortsatte ligga bra till med kartpoängen illa kvickt. Trots övertaget jagade Sinners ikapp med 7 raka rundor för att kvittera 15-15 och ta kartan till övertid.

Under övertidsperioden inledde Sinners som starkast men jagades ikapp av Finest med Niclas "PlesseN" Plessen på spetsen som kunde oskadliggöra flera spelare för ännu en övertidsperiod. Under andra övertidsperioden säkrade Sinners kartan med 22-19 och därmed matchen.

Med förlusten står Team Finest redo att möta Into The Breach imorgon klockan 16:00 och måste vinna sina matcher för att hålla sig kvar i turneringen.

Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..