×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroic bänkar en av sina spelare — ryktas ersättas av stjärnskott från Copenhagen Flames

1
Trots vårsäsongens framgångar gör Danmarks bästa lag ändringar i sin femma.
Ismail "refrezh" Ali bänkas och transferlistas av Heroic. Det meddelar organisationen idag genom ett pressmeddelande.

Beskedet kommer trots att Heroic tagit över rollen som Danmarks bästa lag under vårsäsongen. Så sent som i förra veckan vann laget Pinnacle Cup Championship i Lund och laget är just nu rankade sjua på HLTV:s världsranking.

I Heroics pressmeddelande skriver organisationen att anledningen till beslutet är att man vill förnya laget i syfte att ta ytterligare kliv uppåt.

"Sedan vi skapade denna laguppställning har vi alltid trott att laget var kapabelt till stora saker. Under det senaste året har Heroic varit mycket konkurrenskraftig i de stora turneringarna men har kämpat för att ta det sista steget. Därför, trots alla kvaliteter hos refrezh, har vi bestämt att det var dags att prova något nytt", skriver organisationen.

Vem som ersätter refrezh är ännu inte officiellt men förra veckan rapporterade danska TV2 att Heroic bara är detaljer från att signa Copenhagen Flames-spelaren Jakob "Jabbi" Nygaard.

Heroic är nu:
Casper "cadiaN" Møller
Rene "TeSeS" Madsen
Martin "stavn" Lund
Rasmus "sjuush" Beck



Artikelbild: João Ferreira/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..