×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Astralis-stjärnan historisk — först att spela över 1000 kartor på LAN

1
Astralis-legendaren Andreas "Xyp9x" Højsleth lämnar ännu ett avtryck i CS-historien efter Majorn i Antwerpen.
Legendaren Andreas "Xyp9x" Højsleth från Astralis är första proffset i CS:GO-historien att spela över 1000 kartor på LAN. Ett rekord som den fyrfaldige Major-vinnaren plockade under Majorn i Antwerpen.

Enligt statistiken från HLTV har 26-åringen spelat 1005 kartor i LAN-format med en genomsnittlig HLTV-rating på 1.02.

Trots Astralis eliminering från Majorn i Antwerpen under Challengers Stage kan den danske stjärnan stolt lämna sitt historiska avtryck i placeringen över legendarer som Peter "dupreeh" Rasmussen samt Major-vinnaren Finn "karrigan" Andersen.

Bild: HLTV
Bild: HLTV

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..