×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

Navi klara för finalen av Blast Premier — slår ut OG i semin

1
Efter en rysarmatch i semin mot OG säkrar Navi sin finalplats i Blast Premier Spring Finals.
Natus Vincere avancerar till finalplats i Blast Premier Spring Finals efter 2-1-vinsten mot OG i semifinalen.


Matchens startskott togs på Navis kartval Dust2 och såg till en början ut att bli en hyfsat jämn karta efter att Navi säkrade knappa 8-7-ledningen som T i första halvlek. Det var dock i andra halvlek Navi drog iväg rejält och tog hem kartan med 16-9.

Kampen fortsatte på Inferno och såg OG ta första halvan med en 10-5-ledning som T med rätt säker form. I andra halvan jagade Navi ikapp rundorna men hölls utom räckhåll från matchpoängen när OG säkrade kartan med 16-14 efter en intensiv 3v3-situation.

Matchen avgjordes på Mirage med en nagelbitare till första halva där OG tog en knapp 8-7-ledning som CT. Det väl uppvärmda Navi gjorde det de gör bäst och stängde ner kartan med 16-10 som CT i andra halvan för att kamma hem matchen.

Vinsten för Navi innebär att de är vidare till finalen av Blast Premier Spring Finals medans OG elimineras med en prispeng på ca 400 000 kronor.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..