×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

Massakern på Inferno — Navi storslaktar Faze Clan i kvartsfinalen av Blast Premier

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev agerade bödel i storslakten av Faze Clan i kvartsfinalen av Blast Premier Spring Finals.
Natus Vincere storslaktade Faze Clan i kvartsfinalen av Blast Premier Spring Finals med en överlägen 2-0-vinst.


Matchen startade på Navis kartval Dust2 och blev direkt tydligt en ensidig match med Navi på ett 12-3-övertag i första T-halvan följt av en snabb andra halva för en 16-6-vinst.

Kampen togs vidare till Inferno och blev inget mer än en storslakt av Faze när Navi klev in redan i första halvan som CT och säkrade en 14-1-ledning. Massakern var över lika snabbt som den började i andra halvan när Navi säkrade kartan med 16-1 och därmed matchvinsten.

Serverns stora avrättare var legendaren Oleksandr "s1mple" Kostyliev som vid matchens slut hade en KD-rating på 46-21 samt en HLTV-rating på 1.80 varav 28 frallor enbart kom från Inferno.

Med vinsten i hand står Navi redo inför semifinalen mot OG imorgon klockan 16:30. För Faze Clans del är Blast-resan över med en prispeng på ca 200 000 kronor.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..