×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

OG direkt till semifinalen av Blast Premier — satte Ence på plats

1
Blast Premier Spring Finals inväntar OG till semin efter starka 2-0-vinsten mot Ence.
OG tog en grymt stark seger mot ENCE Esports med 2-0 i gruppspelens sista match av Blast Premier Spring Finals.


Matchen började på OG:s kartval Dust2 och blev trots en inledande 10-5-ledning för OG på T-sidan en rätt jämn match när Ence jagade ikapp rundorna i andra halvan, men föll kort mot OG:s 16-13-vinst.

Kampen togs vidare in till Vertigo och såg denna gång ut att kunna bli en nagelbitare med en knapp 8-7-ledning för OG som CT. Trots detta fick OG raketfart på spelet och säkrade kartan med 16-9 i andra halvan, och därmed matchen.

Ersättaren för OG:s sjuke Mateusz "mantuu" Wilczewski, f.d Team Spirit-ikon Abdul "degster" Gasanov, stod på toppen av servern vid matchens slut med en KD-rating på 48-28 samt en HLTV-rating på 1.39.

Vinsten för OG innebär att de direkt säkrat en semifinalplats i slutspelet av Blast Premier Spring Finals medans Ence får kämpa på från kvartsfinalen mot Team Vitality imorgon klockan 20:00.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..