×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

G2 kör över Faze Clan på Dust 2 — säkrar semifinalplats i Blast Premiers vårfinaler

1
Nikola "NiKo" Kovač fortsätter storspela i Lissabon.
G2 Esports säkrar semifinalsplatsen i Blast Premiers vårfinaler. Laget besegrade världsettan Faze Clan efter att ha vänt 0-1-underläge till vinst med 2-1.


Faze Clan öppnade matchen starkast och dominerade motståndarna på G2:s kartval Inferno. Major-vinnarnas försvarsspel var imponerande på kartan och Robin "ropz" Kool kunde med sina 24 frags leda laget till en 16-7-vinst på kartan.

G2 kvitterade sedan matchen genom att spela hem Ancient med 16-13. Lagets in-game leader Aleksi "Aleksib" Virolainen steppade upp på kartan och toppade scoreboarden när G2 tog hem kartan med siffrorna 16-13.

På Dust2 bjöd sedan G2 på en rejäl uppvisning. Nikola "NiKo" Kovač och Ilya "m0NESY-" Osipov var bägge fenomenala och noterades för 25 kills var när laget körde över Faze Clan på Dust 2. Slutresultatet på kartan blev 16-5 i G2:s favör.

Både G2 och Faze Clan var sedan tidigare klara för slutspelet men i och med dagens resultat seedas G2 direkt till en semifinalplats medan Faze Clan får inleda slutspelet med en kvartsfinalmatch imorgon.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..