×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

G2 Esports säkrar slutspelsplats — vann mot Vitality med 2-1

0
Nikola "NiKo" Kovač visade vägen när G2 vände och vann mot Team Vitality.
G2 Esports vann rivalmötet med Team Vitality i lagens öppningsmatch i Blast Premiers vårfinaler. Laget vände 0-1-underläge till en 2-1-vinst efter vinster på Inferno och Mirage.


Det var dock Vitality som öppnade starkast och spelade hem sitt eget kartval Dust2. Mathieu "ZywOo" Herbaut hade en riktigt stark karta och avslutade 16-10-segern med 21 kills och 112 i ADR.

Därefter var det i princip G2 för hela slanten. Nikola "NiKo" Kovač och Ilya "m0NESY-" Osipov briljerade på varsin karta när laget tog hem Inferno och Mirage.

Genom vinsten säkrar G2 en plats i turneringens slutspel. Imorgon spelar laget en seedningsmatch mot världsettan Faze Clan där vinnaren får en direktplats i semifinalen medan förloraren får spela kvartsinfal.

För Vitality väntar en direkt avgörande match om gruppens sista slutspelsplats imorgon. Då möter Vitality Pain Gaming som förlorade mot Faze Clan tidigare idag.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..