×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW och flusha återskapar legendariska organisationen Eyeballers — satsar på svenska scenen

6
Stjärnorna återupplivar den legendariska svenska CS-organisationen.
Den legendariska svenska esportorganisationen Eyeballers är tillbaka. Robin "flusha" Rönnquist och Jesper "JW" Wecksell har tagit över rättigheterna till organisationens varumärke och nylanserar femman som tidigare gick under namnet Hellslayerz/Gamingbutiken som Eyeballers.

Eyeballers är en av de mest klassiska organisationerna i CS-Sverige och mönstrade under början av 2000-talet några av världens främsta femmor. Ikoner som Björn "THREAT" Pers, Patrik "cArn" Sättermon, Björn "bullen" Wall och Dennis "walle" Wallenberg har representerat organisationen innan CS:GO-verksamheten lades ned år 2008.

— Vi ser väldigt mycket fram emot att återskapa Eyeballers och använda det som en språngbräda för att utveckla svenska CS-talanger. Vår långsiktiga vision är att göra det mytomspunnet varumärket till ett av de största inom esport-Sverige, säger JW i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet avslöjar JW att organisationens mål delvis är att åter ta en stark ställning på den internationella CS:GO-scenen men också att bidra till att utveckla nya svenska talanger.

— Vi kommer att mäta framgångarna för projektet på många olika sätt, antingen genom att vi tar oss tillbaka till toppen - eller att vi åtminstone hjälper några av de bästa unga talangerna Sverige har att erbjuda att nå sin fulla potential, säger JW.

Eyeballers spelar sin första tävlingsmatch under det nya namnet imorgon då laget spelar semifinal i Elitserien. Klockan 20:30 möter Eyeballers då LakeShow.

Eyeballers är:
Jesper "JW" Wecksell
Robin "flusha" Rönnquist
Casper "SHiNE" Wennerberg
Leo "Svedjehed" Svedjehed
Anton "Sapec" Palmgren


Artikelbild: Pressbild/Eyeballers

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..