×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KRIMZ hyllar JW och flushas nya satsning: "Verkligen kul för svensk CS"

1
Fnatic-stjärnan hoppas att hans forna lagkamrater kan bidra till att stärka den svenska CS-scenen.
De forna Fnatic-spelarna Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist skapade stora rubriker världen över under gårdagen när duon återlanserade den legendariska organisationen Eyeballers. I ett pressmeddelande berättade JW att ett av organisationens uttalade mål är att bidra till svensk talangutveckling.

Duons före detta lagkamrat Freddy "KRiMZ" Johansson är en av de som valde att hylla initiativet under gårdagen. I en intervju med Fragbite berättar KRIMZ att han hoppas att Eyeballers kan bidra till att lyfta den svenska scenen.

— Det är sjukt kul. Verkligen kul för svensk CS och jag vet hur drivna Jeppe och Robban är att driva upp unga killar och försöka guida dem rätt. Det är ett jätteroligt steg de tar, säger KRIMZ.

Att Eyeballers vill bidra till att lyfta svenska talanger tror KRIMZ är viktigt för den svenska scenen.

— Jag skulle säga att Brollan och Plopski var de senaste stora som kom upp och det har varit väldigt dött på den fronten sedan dess. Det har kanske varit någon enstaka där emellan men med dem var det verkligen så att man såg dem som Sveriges talanger, säger han.

— Vi har inte haft det här som danskarna har med massa farmarlag eller vad man ska kalla det. Jag skulle inte säga att Jeppe och Robban är ett farmarlag än men jag tycker att det är en väldigt bra start.

Eftersom Fnatic förlorade sina avgörande gruppspelsmatcher i Pinnacle Cup Championship igår väntar en tid utan tävlingsmatcher för KRIMZ och hans Fnatic. För Eyeballers är det match ikväll då laget möter LakeShow i Elitseriens semifinal.

Se hela intervjun med KRIMZ i spelaren ovan.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..