×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Ninjas In Pyjamas säkrar semifinalplats i Global Esports Tour — vann mot bottenlaget

1
Svenskarna gjorde vad som förväntades av dem och vann kvartsfinalen mot NASR Esport i Global Esports Tour.
Förhandsfavoriterna Ninjas in Pyjamas säkrar en semifinalplats i Global Esports Tour. Svenskarna besegrade hemmalaget NASR Esport med 2-1 i kartor i turneringens kvartsfinal ikväll.


Matchen inleddes med en rejäl kalldusch för Ninjas In Pyjamas. Laget förlorade NASR:s kartval Mirage med 14-16 efter en svag T-sida där svenskarna förlorade elva rundor.

Laget ryckte upp sig något på Overpass och kvitterade matchen. Inhoppande Erik "ztr" Gustafsson stod för flest kills på servern med sina 24 frallor när NIP spelade hem sitt eget kartval med siffrorna 16-9.

På Nuke var svenskarna sedan snäppet vassare än motståndet. NIP ställde upp ett vattentätt försvarsspel i den första halvleken och gick till halvtidsvila med en förkrossande 13-2-ledning. Ludvig "Brollan" Brolin briljerade och säkrade totalt 24 kills på kartan som slutade 16-5 till NIP.

NIP spelar semifinal i turneringen imorgon mot OG. Den matchen är schemalagd att börja klockan 19:00.

Artikelbild:

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..