×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW och flusha missar miljonturneringen — snubblar på målsnöret i kvalet

1
Legendarernas femma var en seger ifrån att säkra en plats i miljonturneringen Republeague.
Under juni månad spelas onlineturneringen Republeague med 130 000 dollar (~1,3 miljoner kronor) i prispotten. Ninjas in Pyjamas och Fnatic är några av de åtta lagen som blivit inbjudna till turneringen.

De svenska legendarerna Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquists femma Hellslayerz hade också goda möjligheter att ta en turneringsplats. Laget snubblade dock på mållinjen och förlorade två direkt avgörande kvalmatcher mot ECSTATIC och k23.

Den sista avgörande matchen mot K23 spelades under måndagen och svenskarna förlorade den matchen med 0-2 i kartor efter förluster på Overpass och Ancient. Anton "Sapec" Palmgren levererade två ace på Ancient vilket alltså inte räckte till en kartseger för Hellslayerz.

Sverige Hellslayerz
Sapec, Svedjehed, JW, SHiNE, flusha

Ryssland K23
Raijin, clax, X5G7V, neaLaN, xsepower

På fredag spelar JW och flushas femma semifinal i Elitserien. Laget ställs då mot LakeShow i en match som är schemalagd att spelas klockan 20:30.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder
Videokälla: Republeague/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..