×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Bomben: f0rest hoppar in i Fnatic – gör LAN-comeback inför svenska publiken

5
Den svenska legendaren kommer att spela Pinnacle Cup Championship för Fnatic.
Patrik "f0rest" Lindberg hoppar in i Fnatic under Pinnacle Cup Championship i Lund. Det bekräftar organisationen genom ett uttalande på Twitter idag.


Den svenska legendaren blir därmed den femte och sista spelaren i Fnatics laguppställning bredvid Freddy "KRiMZ" Johansson, William "mezii" Merriman och den nysignade danska duon Fredrik "roeJ" Jørgensen och Nico "nicoodoz" Tamjidi. 33-åringen representerade Fnatic i 1.6-eran under åren 2006-2010 men har under sin tio år långa CS:GO-karriär aldrig tidigare spelat i den orange-svarta tröjan.

När Fnatic presenterade sina två danska nyförvärv förra veckan meddelade organisationen att man skulle spela med en provspelare i Pinnacle Cup Championship. I en tweet från Fnatic-chefen Patrik "cArn" Sättermon framgår att det inte är f0rest som är provspelaren som spelat med Fnatic under veckan, utan veteranen har fått hoppa in då provspelaren blivit sjuk.


Enligt obekräftade uppgifter till Fragbite är den spelare som Fnatic provspelat med f0rests 22-årige lagkamrat Ludvig "HEAP" Alonso . Då HEAP blivit sjuk ersattes han i sista minuten med f0rest.

Senast f0rest spelade inför publik i en arena var år 2019 då Ninjas in Pyjamas slutade på en andraplats i Blast Pro Series i Köpenhamn. Fnatics första match i Pinnacle Cup Championship är på torsdagen klockan 10:30 då laget möter Heroic i gruppspelets öppningsmatch.

Fnatics laguppställning i Pinnacle Cup Championship är:
Freddy "KRiMZ" Johansson
William "mezii" Merriman
Fredrik "roeJ" Jørgensen
Nico "nicoodoz" Tamjidi
Patrik "f0rest" Lindberg

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Champion of Champions/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..