×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är svenska landslagstruppen i CS:GO: "Känns väldigt stort"

1
Åtta spelare har tagits ut att representera Sveriges herrlandslag i kvalet till EM.
I helgen spelas kvalet till Europamästerskapen i Counter-Strike. Det svenska landslaget som först tänkte bojkotta mästerskapet ställer upp efter att Ryssland uteslutits från turneringen.

Förbundskapten Fredrik "JAEGARN" Andersson presenterade idag vilka spelare som tagits ut till Sveriges landslagstrupp i EM-kvalet. Bland de åtta uttagna spelarna återfinns Erik "ztr" Gustafsson, Casper "SHiNE" Wennerberg och Hannes "hns" Johansson som var uttagna till landslaget även i fjol men i övrigt är det fem landslagsdebutanter som representerar Sverige i kvalet.

Gamerlegion-duon Sean "eraa" Casido Knutsson, de före detta Fnatic-lagkamraterna Peppe "Peppzor" Borak och Jack "Jackinho" Ström Mattsson samt Young Ninjas-talangen Max "maxster" Jansson utgör de fem landslagsdebutanterna. Laget kommer att coachas av Ahmed "abdi" Abdi som under våren agerat coach för IWNL.

— Det är en ära att få representera landslaget. Jag har alltid velat göra det ända sedan jag var liten och spelade fotboll. Det känns väldigt stort och otroligt kul att få visa vad Sverige går för, säger Jackinho om chansen i landslaget.

EM-kvalet spelas under lördagen och Sverige har hamnat i samma grupp som Albanien, Luxemburg och Armenien. Sveriges första match är schemalagd att starta klockan 15:00 på lördagen.

Sveriges landslagstrupp är:
Erik "ztr" Gustafsson
Sean "eraa" Casido Knutsson
Jack "Jackinho" Ström Mattsson
Peppe "Peppzor" Borak
Isak "isak" Fahlén
Max "maxster" Jansson
Hannes "hns" Johansson
Casper "SHiNE" Wennerberg

Ahmed "abdi" Abdi (coach)
Fredrik "JAEGARN" Andersson (förbundskapten)

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Pressbild/NIP
Videokälla: IESF/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..