×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Transferrykte: Evil Geniuses vill signa 10 nya CS:GO-spelare

2
Evil Geniuses kan vara på väg att skapa en 15-man stor CS:GO-division.
Den nordamerikanska organisationen Evil Geniuses kan vara på väg att signa inte bara ett, utan två akademilag. Det rapporterar nyhetssajterna Jaxon och Dust2.us.

Enligt sajterna ska EG vara intresserade av att signa de båda amerikanska lagen Carpe Diem och Party Astronauts. Om uppgifterna stämmer och EG signar bägge lagen skulle det innebära att organisationen får 15 spelare under kontrakt, något som vore unikt för CS:GO-scenen.

Uppgifterna kommer efter en resultatmässig svag säsong från Evil Geniuses där laget misslyckats att kvala till Majorn och slutade sist i både ESL Pro Leagues och Blast Premiers gruppspel. Efter lagets misslyckade IEM Dallas-kval twittrade organisationens vd att laget kommer att göra förändringar för att få ut mer av laget framöver.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..