×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Lemondogs vidare till semifinal i Fragleague Nordic Championship

1
Det var ett imponerande Lemondogs som slog ut ISO Esports ur slutspelen i Fragleague CSGO Nordic Championship.
Svenskarna såg otroligt starka ut när Lemondogs mötte ISO Esports i kvartsfinalen av Nordic Championship. Det krävdes endast två snabba kartor för att slå ut finnarna och svenskarna är därmed klara för semifinal.

Lemondogs valde Inferno som första karta och det var uppenbarligen ett bra val, kartan slutade med 16-5 till svenskarna. På ISO Esports val, Ancient, så såg det till en början väldigt jämnt ut men Lemondogs drog snabbt ifrån och de avslutade med 16-7.

Det var veteranen Jerry "xelos" Råberg som stod för dagens MVP när han inte bara på Inferno utan även Ancient hade mest kills på servern.

Vinsten innebär att Lemondogs är vidare till semifinal där det kommer bli svenskt derby då de möter Lilmix. Lilmix har sett otroligt starka ut det senaste men i och med Lemondogs prestation idag så kommer det bli en spännande semifinal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..