×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar ute ur Fragleague Nordic Championship

1
Resan för Kappa Bar i Fragleague CSGO Nordic Championship tog slut i kvartsfinalen när de idag förlorade mot det norska laget Vikings Esport.
Vikings Esports gick vinnande ur den andra kvartsfinalen och det innebär att Kappa Bar nu är ute ur slutspelet.

Vikings Esport valde Dust2 som första karta och trots en relativt jämn match fick Kappa Bar lämna servern som förlorare när norskarna tog hem kartan med 16-11. På Overpass var det däremot ingen fråga om vilket lag som var bäst och svenskarna vann andra kartan med hela 16-3. Decidern blev Nuke där norskarna såg otroligt starka ut, trots det så blev det många jämna rundor men till slut var det Vikings Esport som gick vinnande därifrån med 16-10.

Zeid "Zeak" Gaatur spelade, trots förlusten, väldigt bra på Dust2 med bland annat en mycket fin 3k-runda med en Five-seven. För Vikings del så var det deras svenska standin Timothy "tvs" Sjöberg som clutchade flera rundor på Nuke och som var en stor faktor i det norska lagets vinst.

Förlusten innebär att de två svenska lag som är kvar i slutspelet, Lemondogs och Lilmix, kommer mötas i semifinalen. Vikings Esport kommer möta det finska laget Cocolovers i den andra semifinalen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..