×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix direkt till semifinal efter vinst mot Kappa Bar

1
Lilmix såg väldigt starka ut när de mötte rivalerna i Kappa Bar. Med en 2-0-vinst så avslutar Lilmix gruppspelet på en förstaplats.
Det blev ännu ett svenskt derby i Fragleague Nordic Championship när Lilmix och Kappa Bar skulle göra upp om vem som slutade etta i gruppen. Med 2-0 i kartor så blev det Lilmix som går direkt till semifinal medan Kappa får kämpa i kvartsfinalerna.


Lilmix valde Ancient som första kartan och det visade sig vara ett bra val när de vann kartan med 16-11 över rivalerna. Även på Mirage så var det Lilmix som drog det längsta strået och med 16-10 så var det ingen fråga om vilket lag som spelade bäst.

Jonatan "bobeksde" Persson fortsätter att glänsa och över två kartor tog han hem hela 48 kills. Han har spelat otroligt bra det senaste och det verkar som att han är bekväm med sitt nya lag.

Sverige Team Lilmix
quix, hns, Hype, FRANSSON, bobeksde

Sverige Team Kappa Bar
AlekS, fippe, pupcake, zeak, karma

Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..