×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

CS-spelare anklagar lagkamrat för ljudtrakasserier: "Värsta smärtan jag någonsin upplevt"

1
Thomas "FAME" Barbeau blev kickad från laget efter att lagkamraten skrek sönder hans trumhinna.
Thomas "FAME" Barbeau fick sin trumhinna sprängd tillsammans med allvarliga öronskador efter att lagkamraten Cooper "Trucklover86" Phelps enligt uppgifter gjorde en "ear rape"-attack i ett röstsamtal.

Detta avslöjar en forum-post på ESEA som detaljerar händelsen och konsekvenserna.



"Här är situationen, den här ungen trodde det var en bra idé att höja webbkameramikrofonen till högsta möjliga volym och sen ringa mig på Steam och skrika in i micken, lite visste han att i den situationen sprängde han min vänstra trumhinna och skadade min högra.", skriver FAME på forumet.

"Jag fick gå igenom den värsta smärtan i hela mitt liv in till sjukhuset för att hitta en ÖNH-läkare som kunde titta på mina öron. Mitt vänstra öra har blött i två dagar nu och jag kan inte spela mina ligamatcher för att min trumhinna är paj.", fortsätter FAME.

Återberättelsen på forumet tar en ännu mörkare vändning när FAME berättar att Trucklover86, samma person som skrikit sönder FAMEs öron, har kickat honom från laget InControl Gaming och dess Discord-server för att undvika ansvar.

"Den här Trucklover86-snubben kickar sen mig från laget och vår Discord så att jag inte kunde berätta vad som hade hänt med resten av laget. Han har varit så skadeglad och vedervärdig över hela den här situationen och jag vill att alla ska veta vilken toxisk och dum unge det här är."

Inlägget på forumet har fått större spridning på bland annat Twitter där FAME delat diagnosen från sjukhuset samt videoklipp från sitt blödande öra.

Artikelbild: InControlNation/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..