×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Team Finest vidare till semifinal — slog Tyloo gula och blåa i Pinnacle Cup

2
Niclas "PlesseN" Plessen och company i Team Finest gjorde slarvsylta av Tyloo under kvartsfinalen av Pinnacle Cup.
Team Finest körde över Tyloo med 2-0 i kvartsfinalen av Pinnacle Cup. Nu inväntar svensklaget sina motståndare till semin.

Efter att ha besegrat Major-deltagarna Team Spirit stod kineserna i Tyloo på tur och gjorde om inte annat slarvsylta av motståndet.

Matchen började på Tyloos kartval Vertigo och blev en ensidig fight med Finest på en 11-4-ledning efter första halvan som CT. Efter sidbytet var det fem snabba från svensklaget för att ta hem första kartan med dominanta 16-4.

Kampen fortsatte in på Dust2 och såg än en gång ett starkare Finest som säkrade en 10-5-ledning i första halvan som T och fortsatte därefter i andra halvan att demolera kineserna för kartans 16-6-vinst och därmed matchen.

Serverns storspelare var Niclas "PlesseN" Plessen som vid matchens slut hade roffat åt sig 46 frags, 117.4 i ADR samt en HLTV-rating på 1.75.

Senare mot kvällen klockan 19:00 spelar Movistar Riders mot Isurus Gaming där vinnarna står att möta Team Finest i semifinal.

Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..